Salată de cartofi cu sos de avocado: o salată orientală înnobilată, pentru a oferi un preparat delicios, cu o multitudine de beneficii nutriționale.
Cartoful este o legumă foarte populară în majoritatea bucătăriilor şi este folosit într-o multitudine de reţete, sub diferite forme. Eu am făcut o variantă de salată de cartofi (clasica salată orientală) pe care am înnobilat-o cu tulpini de ţelină apio şi maioneză de avocado. Nu veţi descoperi în această salată de cartofi cu sos de avocado doar gustul deosebit, ci şi multiplele beneficii ale tuturor ingredientelor.
Aşadar, să începem!
Pont – în funcţie de cât de mult vă place gustul ţelinei apio, puteţi mări sau micşora cantitatea. Pentru părinţi, se pot adăuga și fulgi de ardei iute. Ca alternativă, puteţi folosi maioneza de caju în locul celei de avocado.
Dacă nu aveţi un mixer vertical, pasaţi cu furculiţa până când avocado devine pastă.
Sursă foto: Diversificare.ro