piure de conopidă și cartof 10 luni

Piure de conopidă și cartof (de la 10 luni)

de Miruna
Masă

Prânz

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

25

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Combinația dintre aceste două legume, poate fi sub forma unui piureu ușor de preparat, gustos și sănătos – piure de conopidă și cartof.

Deși ușor neașteptată combinația dintre conopidă și cartof poate fi un piure foarte gustos și în același timp hrănitor – piure de conopidă și cartof.

Piure de conopidă și cartof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 2 căni de flori de conopidă
– 3 cartofi medii
– 1 linguriță de unt nesărat

Mod de preparare:

Puneți conopida curățată și spălată în sita pentru fierbere la aburi. Lăsați-o pentru 5 – 6 minute sau până se înmoaie. Fierbeți cartofii separat. Scurgeți cartofii, adăugați untul și zdrobiții fie cu furculița fie cu ustensila specială de piure. Faceți conopida piure în blender. Amestecați cele două legume și adăugați apă proaspătă dacă vi se pare necesar.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Puneți conopida curățată și spălată în sita pentru fierbere la aburi. 
  2. Lăsați-o pentru 5 - 6 minute sau până se înmoaie. 
  3. Fierbeți cartofii separat. 
  4. Scurgeți cartofii, adăugați untul și zdrobiții fie cu furculița fie cu ustensila specială de piure.
  5.  Faceți conopida piure în blender. 
  6. Amestecați cele două legume și adăugați apă proaspătă dacă vi se pare necesar.

Comentarii