Bulgur cu ardei și pătrunjel 6 luni

Bulgur cu ardei și pătrunjel

de Eugenia
Masă

Cină

Dietă

De post

Ocazie

Ca la mama

Fel de mâncare

Garnitură

Timp de preparare

25

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

E sâmbătă și am pregătit rapid o garnitură extrem de delicioasă, Bulgur cu ardei și pătrunjel.  

E sâmbătă și am pregătit rapid o garnitură extrem de delicioasă, Bulgur cu ardei și pătrunjel.

 

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Bulgurul se spală bine și pune la fiert în cantitatea dublă de apă.
  2. Se lasă pe aragaz/plită la foc mic până când absoarbe toată apa.
  3. Separat se tocaă ardeiul roșu cubulețe, iar pătrunjelul mărunt.
  4. După ce bulgurul a absorbit toată apa, se oprește focul și se mai lasă în vas acoperit încă 15 minute.
  5. După acest timp, se adaugă ardeiul, pătrunjelul, se condimentează și se servește.