Tapioca braziliană – o clătită inedită adusă pentru prima dată în România de doi din cei trei copii alăptați și diversificați cu succes de Diversificare.ro.
Marți, pe 16 martie 2021, doi din cei trei copii alăptați și diversificați cu succes din echipa fondatoare au pregătit celor 3 chefi de la emisiunea Chefi la cuțite rețeta de TAPIOCA BRAZILIANĂ
Înainte de a trece la lista de ingrediente sau pașii de preparare, vă invit să-i vedeți pe cei doi bucătari în acțiune, sub lumina reflectoarelor și sub influența pozitivă, zicem noi, a emoțiilor evenimentului.
Ideal este să mâncați tapioca braziliană, așa cum spune și Horia, imediat, cât timp este caldă și suculentă la interior și crocantă la exterior.
Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu au răsplătit munca bucătarilor cu 2 cuțite din cele 3 posibile, lucru ce i-a bucurat enorm pe Horia și Nadia.