Biscuiți cu semințe și făină de cocos 6 luni

Biscuiți cu semințe și făină de cocos (fără gluten)

de Eugenia
Masă

Desert

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Biscuiți

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

10

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

O rețetă de biscuiți cu semințe și făină de cocos (fără gluten) extrem de ușor de făcut pentru un mic dejun pregătit la ceas de seară.

E deja seară, copiii au adormit, iar eu am realizat că nu am nimic diferit și nou pentru micul dejun. Așa că dau repede o fugă în bucătărie să arunc o privire prin dulapuri și prin frigider. Ideea despre ce pot să le pregătesc apare imediat: biscuiți cu semințe și făină de cocos (fără gluten). Știu sigur că în 20 de minute îi am gata. Că doar nu-s nebună să stau să gătesc în loc să dorm 🙂

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-un castron puneți toate ingredientele și frământați-le ușor cu mâna până când obțineți un aluat care se ține. Dacă vi se pare prea uscat, puteți adăuga puțin lapte vegetal sau chiar apă.
  2. Pregătiți o tavă de cuptor cu o hârtie de copt.
  3. Cu mâna umedă, formați mici biscuiți pe care apoi îi puneți pe tavă.
  4. Introduceți tava în cuptor la 180 grade Celsius timp de 8-10 minute.
  5. Scoateți tava, întoarceți biscuiții și pe partea cealalată și mai țineți-i în cuptor încă 8-10 minute.

După ce s-au răcit, am lăsat biscuiții cu semințe și făină de cocos (fără gluten) într-un castron, iar dimineața i-am oferit copiilor împreună cu un pahar de lapte de migdale. I-au cam devorat și cu greu am mai păstrat câțiva pentru fotografia de mai sus.
Cu siguranță 2-3 biscuiți pot fi păstrați și oferiți copiilor în pachețelul pentru școală.

Dragă cititorule, această rețetă poate primi multiple ajustări. Așa că te invit să te lași purtat de imaginație și să te joci cu ingredientele, iar apoi să ne arăți ce bunătăți ai pregătit pentru familia ta.