Zucchini ravioli, o cină delicioasă, gata în 15 minute, excelentă atât pentru un bebeluș de 7 luni, dar și pentru bunica aflată în vizită.
Azi ceva rapid rapid, Zucchini ravioli. După ce vin de la școală, copiii vor să ne jucăm. Prin urmare timpul de gătit cina e foarte scurt. Așa că am inspectat rapid frigiderul și debaraua, am găsit 1 zucchini, o cutie de brânză ricotta, un borcan de pastă de roșii cu care am pregătit Zucchini ravioli.
Rețeta aceasta este extrem de versatilă. O puteți servi și raw, exact cum o vedeți mai jos, dar și cu brânză tofu sau cu o altă brânză vegetală. Eu am încercat-o pe cea de caju a Ligiei și a ieșit delicioasă.
Așa arăta înainte de a intra în cuptor.
Dacă doriți, puteți rade deasupra parmezan sau dacă alegeți să gătiți varianta vegană sau raw, presărați fulgi de drojdie inactivă. Acești zucchini ravioli vor primi un plus de savoare, iar cu fulgii de drojdie inactivă degustătorii vor beneficia de multe vitamine și minerale.
Sursă foto: Diversificare.ro