Zucchini ravioli final 7 luni

Zucchini ravioli

de Eugenia
Masă

Cină

Dietă

Dietetice

Ocazie

Ca la mama

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

zucchini

Timp de preparare

5

Timp de gătire

20

Dificultate

rapide

Porţii

4 porții

Zucchini ravioli, o cină delicioasă, gata în 15 minute, excelentă atât pentru un bebeluș de 7 luni, dar și pentru bunica aflată în vizită.

Azi ceva rapid rapid, Zucchini ravioli. După ce vin de la școală, copiii vor să ne jucăm. Prin urmare timpul de gătit cina e foarte scurt. Așa că am inspectat rapid frigiderul și debaraua, am găsit 1 zucchini, o cutie de brânză ricotta, un borcan de pastă de roșii cu care am pregătit Zucchini ravioli.

Rețeta aceasta este extrem de versatilă. O puteți servi și raw, exact cum o vedeți mai jos, dar și cu brânză tofu sau cu o altă brânză vegetală. Eu am încercat-o pe cea de caju a Ligiei și a ieșit delicioasă.

Așa arăta înainte de a intra în cuptor.

Zucchini ravioli

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Dovlecelul zucchini se taie felii subțiri cu ajutorul unui curățător de cartofi.
  2. Într-un bol amestecați bine brânza împreună cu o linguriță de busuioc verde sau uscat, puțin piper și un cățel de usturoi pisat.
  3. Pe blat sau pe tocător puneți două felii de zucchini care se suprapun pe lungime. Apoi așezați alte două felii perpendicular și astfel veți avea în față un PLUS din felii de dovlecel.
  4. În zona de mijloc, unde se suprapun feliile puneți o lingură de compoziție de brânză.
  5. Apoi împăturiți cele 4 laturi ale plusului și așezați ravioli-ul format direct într-o tavă de jena. 
  6. Continuați tot așa până când folosiți toate feliile de zucchini și toată compoziția de brânză.
  7. Printre ravioli puneți cu lingura pasta de roșii.
  8. Introduceți tava în cuptorul încins timp de 15 minute. 

Dacă doriți, puteți rade deasupra parmezan sau dacă alegeți să gătiți varianta vegană sau raw, presărați fulgi de drojdie inactivă. Acești zucchini ravioli vor primi un plus de savoare, iar cu fulgii de drojdie inactivă degustătorii vor beneficia de multe vitamine și minerale.

Sursă foto: Diversificare.ro