Carte „Povești de (s)pus la masă”

 

“Povești de s(spus) la masă” arată copiilor și părinților cât de important este ca Omul să trăiască în armonie cu Natura respectându-se și mulțumindu-și reciproc.

Fiecare poveste are un tâlc, o învățătură pentru cititori care este ușor de descoperit și de amintit de către copii în timp.

Cele 10 povești au fost scrise și ilustrate inedit de Alexandra Aflăcăilor, membra echipei Diversificare.ro încă din 2014, fiind inspirate de evenimente sau persoane reale din viața Alexandrei. “Povestea Morcovului” a fost creată după ce 2 dintre frații Alexandrei au început să poarte ochelari. Ideea poveștii “Vișina Năzdrăvană” a apărut în timp ce culegea vișine din livada unchiului ei. “Dovlecii din Soleado” este o poveste-tribut adusă căldurii și beneficiilor Soarelui care ne ocrotește atât pe noi cât și toate fructele și legumele pe care le mâncăm.

Stilul în care Alexandra a făurit poveștile este unul autentic, 100% românesc, cu accent pe o formulare simplă și ușor de urmărit de către copii fie când își ascultă părinții citindu-le poveștile, fie când le citesc chiar și singuri.

Totodată, ilustrațiile care însoțesc poveștile sunt porți care îi conduc pe cititori către lumea fermecată, unde totul este posibil.

Cartea “Povești de (s)pus la masă” este însoțită de o carte de colorat numai bună de pus în rucsacul de călătorii împreună cu creioanele colorate ale celui mic.

FORMULAR DE COMANDĂ

  Prenume (obligatoriu):
  Nume (obligatoriu):
  CNP (obligatoriu pentru factura din 2017):

  Adresa de livrare (obligatoriu)
  Strada, nr (obligatoriu):
  Bl., Ap. etc.:
  Localitate (obligatoriu):
  Județ (obligatoriu):
  Cod postal:

  Modalitate de livrare
  prin curier rapid (17 RON)ridicare de la showroom Mamagazin

  Adresa de e-mail (obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Număr de cărți de povești(obligatoriu)

  Verificare spam (obligatoriu)

  Observații:

  Poți comanda cartea prin e-mail la: [email protected]

  Prețul cărții: 39 RON

  Livrare: prin curier rapid în țară și străinătate