Carte “Povești de (s)pus la masă”

O carte ce conține primele 10 povești scrise și illustrate inedit de Alexandra Aflăcăilor, membra echipei Diversificare.ro încă din 2014.

Poveștile au fost create inspirate de evenimente sau persoane reale din viața Alexandrei. “Povestea Morcovului” a fost creată după ce 2 dintre frații Alexandrei au început să poarte ochelari. Ideea poveștii “Vișina Năzdrăvană” a apărut în timp ce culegea vișine din livada unchiului ei. “Dovlecii din Soleado” este o poveste-tribut adusă căldurii și beneficiilor Soarelui care ne ocrotește atât pe noi cât și toate fructele și legumele pe care le mâncăm.

Stilul în care Alexandra a făurit poveștile este unul autentic, 100% românesc, cu accent pe o formulare simplă și ușor de urmărit de către copii fie când își ascultă părinții cintindu-le poveștile, fie când le citesc chiar și singuri.

“Povești de s(spus) la masă” arată copiilor și părinților cât de important este ca Omul să trăiască în armonie cu Natura respectându-se și mulțumindu-și reciproc.

Fiecare poveste are un tâlc, o învățătură pentru cititori care este ușor de descoperit și de amintit de către copii îtimp.

Totodată, ilustrațiile care însoțesc poveștile sunt porți care îi conduc pe cititori către lumea fermecată a poveștilor, unde totul este posibil.

Cartea “Povești de (s)pus la masă” este însoțită de o carte de colorat numai bună de pus în rucsacul de călătorii împreună cu creioanele colorate ale celui mic.

Poți comanda cartea:
– telefonic la: 0729.509.509
– prin e-mail la: comenzi@diversificare.ro

Prețul cărții: 39 RON

Livrare:

  • ridicare de la sediul Diversificare.ro/Mamagazin.ro (Str. Alexandru Șerbănescu, nr. 13-15, bl. 7E, sc. 1, ap. 1, sector 1, București.): gratis
  • prin curier în țară și străinătate