Pară rasă cu pesmet 7 luni

Pară rasă cu pesmet din biscuiți de casă

de Eugenia
Masă

Gustare

Fel de mâncare

Fructe

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

10

Dificultate

rapide

Porţii

1 porție

Pară rasă cu pesmet – un mic-dejun gustos și sănătos pe care îl poți oferi bebelușului începând cu vârsta de 7 luni.

Pară rasă cu pesmet din biscuiți de casă este o alternativă la celebrul “măr ras cu biscuiți”.

Ingrediente

  • 1 pară, Jambon românească (sunt foarte dulci și suculente)
  • 1 lingură pesmet din biscuiți, de casă

Paşii necesari preparării

  1. Para se spală și se rade pe răzătoarea de sticlă. Opțional puteți curăța de coajă para, mai ales dacă nu sunteți siguri de proveniența ei. 
  2. Se amestecă apoi cu pesmetul și se dă bebelușului de îndată. 
  3. Dacă bebelușul este obișnuit și cu mirodeniile, puteți adăuga și puțină scorțișoară, nucșoară sau cardamon.

În funcție de apetitul copilului, în timp, puteți mări cantitatea de pesmet. De asemenea, se pot folosi și alte fructe, din cele indicate, după preferințe și sezon.

Sursă foto: PublicDomainPictures from Pixabay