Piure de pară cu morcov 6 luni

Piure de pară cu morcov

de Miruna
Masă

Gustare

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Piure

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

10

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

1 porție

Cât de repede poți prepara micul-dejun? Atunci când ai meniul bine stabilit, totul este simplu și la îndemână.

Piure de pară cu morcov este combinația ideală pentru un mic-dejun sau o gustare echilibrată. Cu o culoare diafană, dar atrăgătoare, este plin de vitamine și minerale.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Curățați morcovul și tăiați-i felii.
  2. Decojiți para, scoateți-i sâmburii și tăiați-o bucățele. 
  3. Înveliți-le în hârtie de copt și coaceți la 190 grade Celsius până se înmoaie. 
  4. Le puteți pasa cu furculița sau în blender înainte de a le servi micuțului.

Sursă foto: http://flic.kr/p/6PAis7