O nouă categorie – Rețetele cititorilor

Aveți rețete de succes pentru copiii voștri? Vreți să le împărtășiți cu alți părinți? Excelent, pentru că inaugurăm o nouă secțiune de rețete: Rețetele cititorilor.

Ideea ne-a venit odată cu câteva propuneri de rețete primite de la mămici care ne citesc. Le vom publica cât de curând creațiile culinare în categoria despre care vă povestesc aici.

Și totuși de ce încă o categorie de rețete?

Odată cu copiii a venit la pachet plăcerea gătitului, cu accese de pasiune alternate când și când de o lipsă acută a chefului de gătit. Avem parte de succese culinare apreciate de proprii prichindei, dar și de strâmbături din nas și “asta nu-mi place, vreau altceva“.
Dacă eu gătesc ceva și rezultatul e grozav de te lingi pe degete, scriu rețeta magică. O împărtășesc cu voi, primesc și reacții pe măsura gustului și sunt “super bucuroasă”, vorba băiețelului meu Mihai.

Una peste alta e clar – e grozav că avem multe, multe rețete de experimentat pe frumosul nostru site, rezultatul muncii câtorva fete cucuiete. Mărturisesc ca nu le-am încercat pe toate…încă. Pe cele scrise de mine da, pe toate, dar pe ale colegelor de echipă, parțial. Cu ocazia asta promit să mă țin de treabă și să ajung la un procent de execuție care să tindă spre 100%.

Și cum rețetele multe nu s-au dovedit niciodată a fi prea multe, ne-am gândit să vă încurajăm să ne trimiteți rețete de care sunteți mândri. Creații proprii sau însușite și personalizate de voi cu vreo frunză de pătrunjel, iz de scorțișoară sau mireasmă de busuioc.

Te simți inspirat? Trimite-ne pe email rețeta + o fotografie a preparatului obținut (opțional). Te rugăm să treci și vârsta de la care recomanzi rețeta pe care ai ales-o.
O analizăm și dacă se încadrează în categoria “rețete sănătoase”, adică cu ingrediente sănătoase, vom mijloci transmiterea ei către lumea largă (a se citi “către cititorii noștri dragi”) în numele tău.

Așadar, să curgă rețetele în căsuțele noastre de email :-)!

Sursă foto: http://flic.kr/p/9hoEBH