pilaf de hrișcă cu ciuperci 1 an

Pilaf de hrișcă cu ciuperci (de la 1 an)

de Miruna
Masă

Prânz

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Pseudocereale

Timp de preparare

20

Timp de gătire

25

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Hrișca este un aliment care poate fi preparat atât ca fel principal, cât și ca desert. Va prezentăm aici o rețetă de pilaf de hrișcă.

Hrișca este un aliment care poate fi preparat atât ca fel principal, cât și ca desert. Va prezentăm aici o rețetă de pilaf de hrișcă cu ciuperci.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-o tigaie non-aderentă topiți untul. 
  2. Adăugați ceapa și ciupercile și căliți-le 2 minute. 
  3. Adăugați hrisca înmuiată în prealabil timp de 2 ore în apă și lăsați-le să fiarbă circa 20 de minute.
  4.  Raportul trebuie să fie de 2 căni de apă la 1 cană de hrișcă.
  5.  Înainte de a servi amestecați cu furculița și presărați pătrunjel proaspăt deasupra.
Într-o tigaie non-aderentă topiți untul. Adăugați ceapa și ciupercile și căliți-le 2 minute. Adăugați hrisca înmuiată în prealabil timp de 2 ore în apă și lăsați-le să fiarbă circa 20 de minute. Raportul trebuie să fie de 2 căni de apă la 1 cană de hrișcă. Înainte de a servi amestecați cu furculița și presărați pătrunjel proaspăt deasupra.

Sursă foto:http://flic.kr/p/7K7eyi

Comentarii