paste integrale cu sos bolognez 12 luni

Paste integrale cu sos bolognez din soia

Masă

Cină

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

3 porții

Paste integrale cu sos bolognez din soia sau varianta vegetariană a spaghetelor bologneze. Aromate și sățioase, sunt perfecte pentru o cină rapidă.

Aceste paste integrale cu sos bolognez sunt sățioase, aromate și apreciate de copii. Pastele pot fi hrănitoare atunci când alegeți varianta integrală și le alăturați un sos consistent.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pastele se fierb conform indicațiilor de pe pachet.
  2. Între timp, se pune soia la înmuiat în 200 ml de apă clocotită.
  3. Usturoiul de zdrobește cu partea lată a cuțitului și se toacă mărunt.
  4. Separat, sosul de roșii se gătește la foc mic pentru 2-3 minute, împreună cu usturoiul, sarea, piperul și oregano.
  5. Când sunt fierte, pastele se scurg bine păstrând deoparte o ceașcă de apă.
  6. Pastele se adaugă peste sos și se amestecă bine. La nevoie, se completează cu apa în care au fiert pentru a obține consistența dorită pentru sos.
  7. Roșiile cherry se taie în sferturi și se adaugă în vasul cu paste împreună cu uleiul de măsline.
Părinții amatori de preparate picante, pot presăra un praf de chilli peste paste, eu așa am făcut.

Poftă bună să aveți!

Sursă foto: Diversificare.ro