paste cu sos de nuci 1 an

Paste cu sos de nuci (de la 1 an)

de Eugenia
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Paste

Timp de preparare

15

Timp de gătire

10

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Puțini sunt copiii care nu adoră pastele. Iată o rețetă de paste cu sos de nuci pe care merită să o încercați în familie.

Puțini sunt copiii care nu adoră pastele. Iată o rețetă de paste cu sos de nuci pe care merită să o încercați în familie.

Paste cu sos de nuci

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 1 pahar cu miez de nucă
– 1 lămâie
scorțișoară
– sos de soia
– 200g de paste făinoase scurte integrale

Mod de preparare:
Puneți apă într-o oală la fiert pentru paste. După ce apa a dat în clocot adăugați pastele și fiebeți-le conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp prăjiți într-o tigaie, fără ulei, miezul de nucă, apoi puneți-l pe o farfurie și stropiți-l cu câteva picături de sos de soia.
Tocați nucile mărunt și amestecați-le cu coaja rasă de la lămâie și cu scorțișoara.
Scurgeți pastele după ce au fiert și amestecați-le cu sosul de nuci. Lăsați-le câteva minute înainte de a le servi copilului.

Sursa foto: http://flic.kr/p/aNZ63

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Puneți apă într-o oală la fiert pentru paste. După ce apa a dat în clocot adăugați pastele și fiebeți-le conform instrucțiunilor de pe pachet.
  2. Între timp prăjiți într-o tigaie, fără ulei, miezul de nucă, apoi puneți-l pe o farfurie și stropiți-l cu câteva picături de sos de soia.
  3. Tocați nucile mărunt și amestecați-le cu coaja rasă de la lămâie și cu scorțișoara.
  4. Scurgeți pastele după ce au fiert și amestecați-le cu sosul de nuci. Lăsați-le câteva minute înainte de a le servi copilului.

Comentarii