biscuiți fragezi și gustoși 7 luni

Biscuiți fragezi și gustoși (de la 7 luni)

de Eugenia
Masă

Gustare

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Biscuiți

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Acești biscuiți pot fi o gustare de weekend excelentă pentru întreaga familie, nu numai pentru cei mici – biscuiți fragezi și gustoși.

O rețetă de biscuiți care se fac repede și care sunt foarte gustoși atât pentru copii cât și pentru părinți sau bunici – biscuiți fragezi și gustoși.

Biscuiți fragezi și gustoși

 

 

 

 

 

 

Ingrediente (pentru 2 tăvi de cuptor):
– 360g făină
– 200g unt
– coaja rasă de la o lămâie
– 4 gălbenușuri sau 2 ouă întregi (de la 1 an)
– 40g fructoză
– 2 linguri de sirop de agave
– 4 linguri de nuci tocate mărunt (de la 1 an)

Mod de preparare:
Într-un vas se amestecă făina cu untul până când compoziția capătă un aspect nisipos. Apoi se adaugă celelalte ingrediente și se frământă pentru a omogeniza aluatul, însă nu pentru mult timp. Puneți-l în frigider cel puțin o jumătate de oră.

Încălziți cuptorul la 180-200 grade Celsius. Întindeți aluatul într-o foaie groasă de 0,5 cm și tăiați biscuiții în forme haioase. Puneți-i în tavă și lăsați-i în cuptorul deja încălzit aproximativ 15-20 de minute, până când se rumenesc.

Pot fi mâncați de întreaga familie după ce s-au răcit puțin.

Notă: Dacă veți reuși să mai păstrați din ei, acești biscuiți devin mai fragezi odată cu trecerea zilelor.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-un vas se amestecă făina cu untul până când compoziția capătă un aspect nisipos. 
  2. Apoi se adaugă celelalte ingrediente și se frământă pentru a omogeniza aluatul, însă nu pentru mult timp. Puneți-l în frigider cel puțin o jumătate de oră.
  3. Încălziți cuptorul la 180-200 grade Celsius.
  4.  Întindeți aluatul într-o foaie groasă de 0,5 cm și tăiați biscuiții în forme haioase. 
  5. Puneți-i în tavă și lăsați-i în cuptorul deja încălzit aproximativ 15-20 de minute, până când se rumenesc.
  6. Pot fi mâncați de întreaga familie după ce s-au răcit puțin.
  7. Notă: Dacă veți reuși să mai păstrați din ei, acești biscuiți devin mai fragezi odată cu trecerea zilelor.

Comentarii