Biscuiți fragezi și gustoși 7 luni

Biscuiți fragezi și gustoși

de Eugenia
Masă

Gustare

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Biscuiți

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

O gustare de weekend excelentă pentru întreaga familie. Atenție, creează dependență!

O rețetă de biscuiți fragezi și gustoși! Se fac repede și sunt minunați pentru întreaga familie!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Într-un vas se amestecă făina cu untul până când compoziția capătă un aspect nisipos. 
  2. Apoi se adaugă celelalte ingrediente și se frământă pentru a omogeniza aluatul, însă, nu pentru mult timp. Puneți-l în frigider cel puțin o jumătate de oră.
  3. Încălziți cuptorul la 180-200 grade Celsius.
  4.  Întindeți aluatul într-o foaie groasă de 0,5 cm și tăiați biscuiții în forme haioase. 
  5. Puneți-i în tavă și lăsați-i în cuptorul deja încălzit aproximativ 15-20 de minute, până când se rumenesc.
  6. Pot fi mâncați de întreaga familie după ce s-au răcit puțin.

Notă: Dacă veți reuși să mai păstrați din ei, acești biscuiți devin mai fragezi odată cu trecerea zilelor.

Sursă foto: diversificare.ro