roșii umplute cu orez sau quinoa 1 an

Roșii umplute cu orez sau quinoa (de la 1 an)

de Miruna
Masă

Prânz

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

25

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Orezul și quinoa sunt alimente complete, bogate în nutrienți. Datorită versatilității lor atât orezul cât și quinoa pot fi preparate în diverse combinații – roșii umplute cu orez sau quinoa.

Orezul și quinoa sunt alimente complete, bogate în nutrienți. Datorită versatilității lor atât orezul cât și quinoa pot fi preparate în diverse combinații – roșii umplute cu orez sau quinoa.

Roșii umplute cu orez sau quinoa

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 4 roșii mari de grădină
– 1 cană de orez sau quinoa – fierte în prealabil
– 1/2 cană de ceapă
– 1/2 ardei capia
– busuioc
– ulei de măsline

Mod de preparare:
Tăiați capacul roșiilor. Scobiți pulpa dar păstrați-o. Ungeți interiorul cu puțin ulei de măsline și puneți într-un vas de copt. Adăugați o cană cu apă. Lăsați la copt 15 minute la 200 C sau treapta 5 a cuptorului. Căliți câteva secunde ceapa și ardeiul. Amestecați ceapa, ardeiul și orezul/quinoa. Scoateți roșiile din cuptor, umpleți-le cu acest amestec și dați-le din nou la cuptor pentru 10 minute sau până când umplutura devine aurie.

Sursă foto: http://flic.kr/p/5eCZJ6

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Tăiați capacul roșiilor. Scobiți pulpa dar păstrați-o.
  2.  Ungeți interiorul cu puțin ulei de măsline și puneți într-un vas de copt. 
  3. Adăugați o cană cu apă. Lăsați la copt 15 minute la 200 C sau treapta 5 a cuptorului. 
  4. Căliți câteva secunde ceapa și ardeiul. 
  5. Amestecați ceapa, ardeiul și orezul/quinoa. 
  6. Scoateți roșiile din cuptor, umpleți-le cu acest amestec și dați-le din nou la cuptor pentru 10 minute sau până când umplutura devine aurie.

Comentarii