Roșii umplute cu orez sau quinoa 1 an

Roșii umplute cu orez sau quinoa

de Miruna
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

25

Dificultate

simple

Porţii

4 porții

În zilele toride de vară o combinație de orez sau quinoa și roșii poate fi prânzul sau cina ideală. Iată o rețetă simplă – roșii umplute cu orez sau quinoa.

Orezul și quinoa sunt alimente complete, bogate în nutrienți. Datorită versatilității lor, atât orezul, cât și quinoa pot fi preparate în diverse combinații – roșii umplute cu orez sau quinoa.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Tăiați capacul roșiilor. Scobiți pulpa, dar păstrați-o.
  2.  Ungeți interiorul cu puțin ulei de măsline și puneți într-un vas de copt. 
  3. Adăugați o cană cu apă. Lăsați la copt 15 minute la 200 grade Celsius sau treapta 5 a cuptorului. 
  4. Căliți câteva secunde ceapa și ardeiul. 
  5. Amestecați-le apoi cu orezul sau quinoa fierte separat. 
  6. Scoateți roșiile din cuptor, umpleți-le cu acest amestec și dați-le din nou la cuptor pentru 10 minute sau până când umplutura devine aurie.
Sursă foto: http://flic.kr/p/5eCZJ6