măr cu amarant 8 luni

Măr cu amarant (de la 8 luni)

de Adina
Masă

Desert

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Fructe

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

1 porție

Măr cu amarant – o rețetă simplă, dar foarte bogată în proteine, minerale și vitamine.

Măr cu amarant – o rețetă simplă, dar foarte bogată în proteine, minerale și vitamine. Este un preparat gustos și sănătos. Poftă bună!

Măr cu amarant

Mar cu amarant

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 2 linguri amarant
– 1 măr mediu
– 1 lingură stafide
– ½ linguriță suc de lămâie
– un vârf de cuțit de vanilie
– un vârf de cuțit de scorțișoară

Mod de preparare:
Amarantul, în urma hidratării/înmuierii (de preferat 12 de ore) se fierbe (1 parte semințe la 3 părți apă) timp de 20 de minute. Stafidele se taie în bucățele mici-mici; apoi se pot folosi ca atare, sau se hidratează în apă rece timp de 30 min.
Mărul se dă pe răzătoarea de sticlă, după care se amestecă cu amarantul fiert, stafidele (eventual hidratate), sucul de lămâie, vanilia și scorțișoara.

Sursă foto: http://flic.kr/p/64QWRo

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Amarantul, în urma hidratării/înmuierii (de preferat 12 de ore) se fierbe (1 parte semințe la 3 părți apă) timp de 20 de minute. 
  2. Stafidele se taie în bucățele mici-mici; apoi se pot folosi ca atare, sau se hidratează în apă rece timp de 30 min.
  3. Mărul se dă pe răzătoarea de sticlă, după care se amestecă cu amarantul fiert, stafidele (eventual hidratate), sucul de lămâie, vanilia și scorțișoara.

Comentarii