legume de iarnă cu cartofi 1 an

Legume de iarnă cu cartofi

de Anca
Masă

Prânz

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

55

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Daca vreți o mâncare din legume, ușoară și savuroasă, aici găsiți rețeta – legume de iarnă cu cartofi.

Daca vreți o mâncare din legume, ușoară și savuroasă, aici găsiți rețeta – legume de iarnă cu cartofi. Este un preparat gustos și sănătos. Poftă bună!

Legume de iarnă cu cartofi

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 2 ardei roșii, curățați de semințe și tăiați felii
– 2 ceape roșii, tăiate felii subțiri
– 2 fire de praz, tăiate rondele fine
– 3 cartofi roșii mari, curățați de coajă și tăiați cubulețe
– 3 morcovi, curățați de coajă și tăiați longitudinal în felii
– 4 linguri ulei de măsline
– 1 linguriță rozmarin uscat
– 1 linguriță cimbru uscat

Mod de preparare
Preîncălziți cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecați uleiul și mirodeniile. Adăugați  legumele pregătite și amestecați bine. Așezați amestecul pe o tavă de cuptor și acoperiți cu folie alimentară. Coaceți acoperit timp de 10-15 minte, până se înmoaie legumele, apoi dați folia deoparte și lăsați să capete crustă, aproximativ 30-35 minute. Se obțin 4-6 porții.

Sursa foto: http://flic.kr/p/4pNRiX

Ingrediente

  • 2 ardei roșii, , curățați de semințe și tăiați felii
  • 2 cepe, roșii, tăiate felii subțiri
  • 2 fire de praz, , tăiate rondele fine
  • 3 cartofi roşii, mari, curățați de coajă și tăiați cubulețe
  • 3 morcovi, , curățați de coajă și tăiați longitudinal în felii
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță rozmarin, uscat
  • 1 linguriță cimbru, uscat

Paşii necesari preparării

  1. Preîncălziți cuptorul la 200 grade Celsius. 
  2. Amestecați uleiul și mirodeniile. 
  3. Adăugați  legumele pregătite și amestecați bine. 
  4. Așezați amestecul pe o tavă de cuptor și acoperiți cu folie alimentară. 
  5. Coaceți acoperit timp de 10-15 minte, până se înmoaie legumele, apoi dați folia deoparte și lăsați să capete crustă, aproximativ 30-35 minute. Se obțin 4-6 porții.

Comentarii