Fussilli cu broccoli și ciuperci

Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Paste

fussilli cu broccoli și ciuperci 1 an
Timp de preparare

15

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Fussilli cu broccoli și ciuperci, o combinație ideală pentru prânz sau cină.

Fussilli cu broccoli și ciuperci – o reţetă bogată în vitamine, fier şi multe alte substanţe nutritive.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe amblaj, după care se scurg şi se spală cu apă rece pentru a nu se lipi între ele.
  2. Bucheţelele de broccoli se pun la fiert în apă clocotită pentru 15 minute, până încep să se înmoaie uşor. Se lasă la răcit.
  3. Între timp, se călesc ciupercile în apă cu ulei, la foc mediu, condimentate cu sare şi piper. 
  4. Când acestea capătă o culoare aurie se adaugă ceapa mărunţită. 
  5. Se mai lasă pe foc 3-4 minute amestecând în continuu.
  6. Apoi se adaugă broccoli, ardeiul gras tăiat felii şi brânza tofu. 
  7. Se mai lasă câteva minute pe foc şi se adaugă şi pastele. Se amestecă bine.
  8. Se aşază pe farfurii şi se presară cu brânza feta. Se stropesc cu zeama de lămâie şi cu ulei de măsline.

Sursă foto: https://flic.kr/p/7GcGSZ