Ce haine rezistă la diversificare?

orioginal marinesÎncă de când sunt mici, copiilor li se cumpărră foarte multe lucruri. Însă, poate că cel mai mare procent de lucruri sunt din capitolul haine. Asta se întâmplă în bună parte pentru că hainele de copii ajung să fie purtate foarte puțin timp, datorită vitezei de creștere.

Murdăria este și ea un motiv, atât de bucurie pentru copii, dar și de îngrijorare pentru părinți, mai ales în cazul etapei de diversificare. Pentru părinți acest lucru înseamnă de multe ori haine pătate, care nu prea mai pot fi folosite sau purtate “afară” și de aici, implicit, cheltuieli mai mari.
Prin urmare, calitatea hainelor pe care le cumpărăm celor mici contează foarte mult. Din punctul meu de vedere, măsor calitatea hainelor bebelușilor cu 2 parametri:

1- calitatea materialului. Materialele bune calitativ se simt la o simplă atingere. Iar pentru bebeluș, pielea are nevoie să fie mângâiată. Bumbacul de calitate folosit la țesătură și modul în care este țesut, se simt imediat ce ai pus mâna pe o haină de calitate.
2- aspectul hainelor după multiple spălări. Hainele de calitate, indiferent cât de mult sunt spălate, își păstrează pufoșenia și mai ales culoarea, astfel încât nu se cunoaște cât de mult au fost folosite.

Când cei doi copii ai mei erau la etapa diversificării, erau lăsați și chiar încurajați să pună mâna pe mâncare, fără a fi stresați, noi părinții, că se vor murdări. Evident că fiecare masă se termina cu un duș al micului explorator culinar și cu hainele puse direct la spălat.

Mi-aduc aminte că în urmă cu 4 ani am primit cadou haine de la Original Marines, aduse direct din Italia.
La prima atingere, pur și simplu m-am îndrăgostit de ele: plăcute la atingere, culori vii și desene vesele.
După ce am văzut cât de bine se comportă și după multe spălări, le-am apreciat și mai mult.
Anul acesta am aflat că brandul Original Marines are reprezentant original și în România. Am devenit parteneri, și asta în primul rând pentru că știu ce oferă în materie de haine pentru copii. Acum, năzdrăvanii au în garderobă din nou haine de la Original Marines și am rămas la fel de încântată de calitatea lor.
Ieșirea în parc pentru cel mic a presupus toată vara șapca roșie și pantofii sport care rezistă foarte bine la frecușul de aleile parcului atunci când se plimbă cu Bobby car-ul.

Mi-a fost greu să-l prind în fotografii, însă vă invit să vedeți mai multe modele de haine frumoase și calitative, atât pe pagina de Facebook Original Marines, cât și în magazinul din București situat pe Bd. Dacia, 149-151 (colț cu Calea Moșilor), telefon: 021/210.34.73;

Și încă ceva: fetele de la Original Marines sunt mari fane reduceri!
Până pe 5 octombrie, aveți 30% reducere la pijamale si lenjerie (maieuri, chiloței, tricouri de corp, body nou-născuți).