supă cu legume de iarnă 1 an

Supă cu legume de iarnă

Masă

Cină

Fel de mâncare

Supă

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

30

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Supă cu legume de iarnă, o supă de sezon care ne hrănește și ne încălzește în cele mai friguroase zile de iarnă!

Supă cu legume de iarnă, o supă de sezon care ne hrănește și ne încălzește în cele mai friguroase zile de iarnă! Este un preparat gustos și sănătos.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pregătiți întâi legumele curățându-le și tăindu-le: sfecla dată prin răzătoare, morcovii și cartofii tăiați cubulețe mici.
  2. Într-o oală încăpătoare puneți la "călit" sfecla și morcovii cu puțină sare și câteva linguri de apă. 
  3. Când s-au înmuiat adăugați apă sau supă de bază, cartofii și lăsați să fiarbă la foc mic. 
  4. Când sunt aproape fierte adăugați și mazărea boabe și suc de roșii după gust și mai lăsați să fiarbă puțin până când toate legumele sunt fierte bine. 
  5. Smântâna puteți să o adăugați direct în farfurie sau să o adăugați la final și să mai dați câteva clocote.

Dacă doriți să preparați supa-ciorbă pentru bebeluși mai mici de 1 an omiteți sarea.

Sursă foto: Diversificare.ro