pateu de soia 9 luni

Pateu de soia (de la 9 luni)

de Carmen
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Pate

Ingredient principal

Leguminoase

Timp de preparare

15

Timp de gătire

120

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

O rețetă delicioasă pe gustul celor mici și celor mari – pateu de soia.

O rețetă delicioasă pe gustul celor mici și celor mari – pateu de soia. Poate fi servit și ca aperitiv la petreceri. Poftă bună!

Pateu de soia

Ingrediente:
– o cană de soia uscată
– 3 linguri de ulei de măsline
– un cățel de usturoi
– sucul de la jumătate de lămâie
– mirodenii  după gust (boia de ardei dulce, cimbru, busuioc, chimen).

Mod de preparare:
Soia se lasă la înmuiat peste noapte după care se clătește bine în mai multe ape. Se fierbe cu 3 căni de apă la foc mic timp de aproximativ 2 ore. Se pasează în blender sau cu un mixer vertical cu apă până la jumătatea cantității aflată în recipient. Se amestecă cu celelalte ingrediente și se servește cu pâine, murături sau legume proaspete.

Sursa foto: http://flic.kr/p/QPPto

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Soia se lasă la înmuiat peste noapte după care se clătește bine în mai multe ape.
  2.  Se fierbe cu 3 căni de apă la foc mic timp de aproximativ 2 ore. 
  3. Se pasează în blender sau cu un mixer vertical cu apă până la jumătatea cantității aflată în recipient. 
  4. Se amestecă cu celelalte ingrediente și se servește cu pâine, murături sau legume proaspete.

Comentarii