chifteluțe de orez și ton 1 an

Chifteluțe de orez și ton

de Eugenia
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Pește

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

3 porții

Chifteluțe de orez și ton, un truc pentru părinții ai căror copii nu agreează peștele în mod deosebit. Un preparat ideal pentru masa de seară sau prânz.

Chifteluțe de orez și ton – un truc pentru părinții ai căror copii nu agreează peștele în mod deosebit. Se pregătesc rapid și ușor. Pentru fierberea orezului, am scris și câteva metode și trucuri în articolul de aici. Un preparat ideal pentru masa de seară sau prânz. Îți poți invita chiar și ajutorul de bucătar să contribuie la modelatul biluțelor. Va fi încantat să le deguste când vor fi gata! Și de două ori mai curios să vadă ce a ieșit!

Sursă foto: http://flic.kr/p/7GNHU6

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Amestecați într-un castron orezul fiert, tonul mărunțit cu furculița, pătrunjelul tocat și cățelul de usturoi zdrobit.
  2. Dacă chifteluțele nu sunt foarte bine închegate, puteți adăuga puțin pesmet sau făină integrală în compoziție.
  3. Cu mâinile umede, faceți chifteluțe rotunde pe care le presați ușor; așezați-le pe o tavă în care ați pus foaie de copt și lăsați-le în cuptor până ce se rumenesc pe ambele părți.
  4. Aceste chifteluțe de orez și ton sunt un truc bun pentru a-i face să mănânce pește chiar și pe copiii care nu prea îl agreează.