Prăjitură cu brânză de vaci

de Roxana
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Brânză

prăjitură cu brânză de vaci 1 an
Timp de preparare

20

Timp de gătire

40

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

O prăjitură foarte plăcută de copii care poate fi consumată și cu gem sau dulceaţă deasupra – prăjitură cu brânză de vaci.

Prăjitură cu brânză de vaci – o prăjitură foarte apreciată de copii. Poate fi consumată și cu gem sau dulceaţă deasupra.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Fierbeţi coaja de lămâie aproximativ 3 minute. 
  2. Separaţi albuşurile de gălbenuş, apoi amestecaţi fructoza cu galbenuşurile până rezultă o cremă omogenă. 
  3. Adăugaţi brânza de vaci, coaja de lămâie şi amestecaţi bine până la omogenizarea ingredientelor. 
  4. Apoi, puneţi sare peste albuşuri şi amestecaţi cu mixerul până se întăresc.
  5.  Încorporaţi cele două compoziţii, folosind o lingură mai mare.
  6. Ungeţi tava/ forma cu ulei de măsline şi adăugaţi compoziţia în aceasta. Puneţi tava la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.

Sursă foto: http://flic.kr/p/3bVL3e