tarte de vară 8 luni

Tarte de vară

de Adelina
Masă

Cină

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Tarte de vară – o alternativă sănătoasă, dintr-un blat integral, legume proaspete şi cu un gust subtil plin de savoare.

Aceste tarte de vară sunt o alternativă sănătoasă la pizza, realizate dintr-un blat integral, legume proaspete și pline de savoare.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pentru aluat, punem într-un bol înalt făina, drojdia şi începem sa adăugăm apa, puțin câte puțin, plus 2-3 linguri de ulei de măsline.
  2. După care, acoperim vasul şi lăsăm coca la dospit timp de 1 oră.
  3. Legumele le feliem subţiri, pe toate, şi le lăsăm pe o farfurie.
  4. Când aluatul este gata, adăugăm sarea și omogenizăm. Împărțim aluatul în biluţe pe care le întindem cu ajutorul unui sucitor și le punem în tavă.
  5. Se pot decora după cum doriţi.   Eu am ales două moduri: primul - am uns suprafaţa cu o lingură de sos de tomate după care am adăugat legumele şi un praf de curry, iar al doilea - am uns cu o lingură de pesto, apoi am adaugat legumele. Sunt gata atunci când se rumenesc.
  6. La final, se stropesc cu uleiul de măsline.   Poftă mare!

Sursă foto: Diversificare.ro