salată de conopidă  10 luni

Salată de conopidă (de la 10 luni)

Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Salată

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Această salată de conopidă aduce vitaminele la masă! Bogată şi în calciu şi fibre ea constituie o masă săţioasă dar mai ales sănătoasă pentru toată familia.

Această salată de conopidă aduce vitaminele la masă! Bogată şi în calciu şi fibre ea constituie o masă săţioasă dar mai ales sănătoasă pentru toată familia.

Salată de conopidă

salata de conopida

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 1 conopidă mică
– 1 ţelină
– 2 morcovi
– 2 linguri ulei de măsline
– verdeaţă (mărar şi pătrunjel)
– 2 linguri suc de lămâie

Mod de preparare:
Se spală foarte bine toate legumele; în ceea ce priveşte conopida este indicat să stea în apă cam o oră înainte de preparare pentru a se curăţa foarte bine. Conopida şi ţelina se taie în cuburi mici iar morcovul se dă pe răzătoarea mare. Se toacă mărarul şi pătrunjelul.

Într-un bol adânc se amestecă toate ingredientele şi se stropesc cu sucul de lămâie.

Pentru copii se pot da pe răzătoare toate ingredientele şi se poate adăuga smântână. Timpul de preparare este de 20 minute.

Sursa foto: http://flic.kr/p/etZ1xN

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se spală foarte bine toate legumele; în ceea ce priveşte conopida este indicat să stea în apă cam o oră înainte de preparare pentru a se curăţa foarte bine.
  2.  Conopida şi ţelina se taie în cuburi mici iar morcovul se dă pe răzătoarea mare. 
  3. Se toacă mărarul şi pătrunjelul.
  4. Într-un bol adânc se amestecă toate ingredientele şi se stropesc cu sucul de lămâie.
  5. Pentru copii se pot da pe răzătoare toate ingredientele şi se poate adăuga smântână. 
  6. Timpul de preparare este de 20 minute.

Comentarii