paste cu sos ratatouille 3 ani

Paste cu sos ratatouille (de la 3 ani)

de Miruna
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Paste

Timp de preparare

20

Timp de gătire

35

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

O rețetă rapidă de paste cu sos de legume și parmezan. Adăugând busuioc veți da un alt gust combinației – paste cu sos ratatouille.

Pastele sunt unul dintre alimentele preferate de copii. Se pot combina cu diferite legume. Rețeta aceasta este cu roșie, dovlecel, vânătă, busuioc și parmezan – paste cu sos ratatouille.

Paste cu sos ratatouille

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 1 cană de paste integrale
– 1 lingură de ulei de măsline
– 1/2 ceapă tăiată mărunt
– 1 vânătă mică, cu coajă, tăiată mărunt
– 1 dovlecel mic, cu coajă, tăiat cubulețe
– 1 cană de roșii proaspete tăiate cubulețe

– 1 lingură de busuioc tăiat mărunt
– 1 lingură de parmezan ras

Mod de preparare:
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet și apoi scurgeți-le de apă. Între timp căliți pentru câteva secunde ceapa, apoi adăugați vânăta și dovlecelul. Amestecați continuu până când legumele se înmoaie. Scoateți legumele din tigaia în care le-ați pregătit și lăsați-le deoparte. În aceeași tigaie căliți la foc iute roșiile până când zeama lor scade la jumătate. Adăugați busuiocul, vânăta și dovlecelul. Puneți sosul obținut peste paste și presărați parmezan.

Sursă foto: http://flic.kr/p/7Uj6DN

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pregătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet și apoi scurgeți-le de apă. 
  2. Între timp căliți pentru câteva secunde ceapa, apoi adăugați vânăta și dovlecelul. 
  3. Amestecați continuu până când legumele se înmoaie. 
  4. Scoateți legumele din tigaia în care le-ați pregătit și lăsați-le deoparte. 
  5. În aceeași tigaie căliți la foc iute roșiile până când zeama lor scade la jumătate. 
  6. Adăugați busuiocul, vânăta și dovlecelul. 
  7. Puneți sosul obținut peste paste și presărați parmezan.

Comentarii