Paste cu sos ratatouille 3 ani

Paste cu sos ratatouille

de Miruna
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Paste

Timp de preparare

20

Timp de gătire

35

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

O rețetă rapidă de paste cu sos de legume și parmezan. Adăugând busuioc veți da un alt gust combinației – paste cu sos ratatouille.

Pastele sunt unul dintre alimentele preferate de copii. Se pot combina cu diferite legume. Rețeta aceasta este cu roșie, dovlecel, vânătă, busuioc și parmezan – paste cu sos ratatouille.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pregătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet și apoi scurgeți-le de apă. 
  2. Între timp, căliți pentru câteva secunde ceapa, apoi adăugați vânăta și dovlecelul. 
  3. Amestecați continuu până când legumele se înmoaie. 
  4. Scoateți legumele din tigaia în care le-ați pregătit și lăsați-le deoparte. 
  5. În aceeași tigaie căliți la foc iute roșiile până când zeama lor scade la jumătate. 
  6. Adăugați busuiocul, vânăta și dovlecelul. 
  7. Puneți sosul obținut peste paste și presărați parmezan.

Sursă foto: flickr.com