pârjoale din varză 1 an

„Pârjoale” din varză

Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Pârjoale din varză este un preparat cu tradiție la noi în familie. Sper să vă placă și vouă.

Pârjoale din varză. Gătiţi-le aceste chifteluţe moldoveneşti cu varză copiilor voştri, pentru un aport mai mare de minerale, fibre şi vitamine!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se fierbe varza, se scurge bine de apă şi se toacă la masina de tocat carne sau se toacă mărunt cu cuţitul, împreună cu doi cartofi fierţi şi o felie de pâine înmuiată în apă şi stoarsă bine. 
  2. Se adaugă sarea, piperul, ouăle şi pătrunjelul tocat.
  3. Se modelează chifteluţe (pârjoale) care se dau la cuptor, într-o tavă acoperită cu foaie de copt și se lasă să se rumenească pe ambele părţi. 

Se servesc împreună cu diverse tipuri de salate.

Sursă foto:https://flic.kr/p/3Hoa1T