conopidă la cuptor 1 an

Conopidă la cuptor

de Anca
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

35

Dificultate

ușor

O idee de “felul doi” pentru zile de sâmbată și nu numai – conopidă la cuptor. Poftă bună!

O idee de “felul doi” pentru zile de sâmbată și nu numai – conopidă la cuptor. Este un preparat gustos și sănătos. Poftă bună!

Conopidă la cuptor

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 100 g conopidă
– 1 ou
– 50 g mozzarella rasă prin răzătoarea mică
– 1/2 pahar lapte (opțional)
– 1 lingură smântână
– un praf de sare

Mod de preparare:
Conopida se desface în bucățele mici și se spală bine. Apoi se pune la fiert în apă cât să o acopere, cu puțină sare. Se lasă la fiert 15 minute.
Oul se bate, se amestecă cu restul de ingrediente și se toarnă peste conopida scoasă din apă și pusă într-un vas termorezistent.
Amestecul trebuie să stea la cuptor până când conopida se rumenește, aproximativ 20 de minute.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Conopida se desface în bucățele mici și se spală bine. 
  2. Apoi se pune la fiert în apă cât să o acopere, cu puțină sare. Se lasă la fiert 15 minute.
  3. Oul se bate, se amestecă cu restul de ingrediente și se toarnă peste conopida scoasă din apă și pusă într-un vas termorezistent.
  4. Amestecul trebuie să stea la cuptor până când conopida se rumenește, aproximativ 20 de minute.

Comentarii