pâine cu banane 3 ani

Pâine cu banane (de la 3 ani)

de Miruna
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Pâine

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

15

Timp de gătire

50

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Pâine cu banane – poate fi mâncată pe post de gustare sau ca desert. Este consistentă și are în același timp un gust foarte bun.

Pâine cu banane – o rețetă ușor de preparat și potrivită pentru zilele mai răcoroase de toamnă și iarnă întrucât este foarte consistentă.

Poate fi mâncată pe post de gustare sau ca desert. Are în același timp un gust foarte bun.

Pâine cu banane

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 300 g făină
– 1 linguriță de scorțișoară
– 100 g zahăr brun
– 125 ml lapte vegetal
– 2 ouă
– 50 g unt
– 2 banane

Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 180ºC, treapta 4 la cuptorul cu gaz. Ungeți tava cu unt și apoi tapetați cu hârtie de copt.
Amestecați făina, zahărul și scorțișoara într-un bol. Faceți o gaură în mijloc și adăugați laptele, ouăle, untul topit în prealabil și bananele pasate. Amestecați compoziția până ce se omogenizează. Turnați compoziția în tavă și lăsați-o în cuptor pentru 50 de minute. Veți știi că prăjitura este gata când veți putea introduce o scobitoare iar aceasta va rămâne curată.

Sursă foto: http://flic.kr/p/8TAHZx

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Încălziți cuptorul la 180ºC, treapta 4 la cuptorul cu gaz. Ungeți tava cu unt și apoi tapetați cu hârtie de copt.
  2. Amestecați făina, zahărul și scorțișoara într-un bol.
  3.  Faceți o gaură în mijloc și adăugați laptele, ouăle, untul topit în prealabil și bananele pasate. 
  4. Amestecați compoziția până ce se omogenizează. 
  5. Turnați compoziția în tavă și lăsați-o în cuptor pentru 50 de minute.
  6.  Veți știi că prăjitura este gata când veți putea introduce o scobitoare iar aceasta va rămâne curată.

Comentarii