Pâine cu banane 3 ani

Pâine cu banane

de Miruna
Masă

Desert

Ocazie

Onomastică

Fel de mâncare

Pâine

Ingredient principal

Pâine & aluaturi

Timp de preparare

15

Timp de gătire

50

Dificultate

simple

Porţii

4 porții

Pâine cu banane – poate fi mâncată pe post de gustare sau ca desert. Este consistentă și are în același timp un gust foarte bun.

Pâine cu banane – o rețetă ușor de preparat și potrivită pentru zilele mai răcoroase de toamnă și iarnă întrucât este foarte consistentă.

Este extrem de savuroasă!

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Încălziți cuptorul la 180º Celsius sau treapta 4 la cuptorul cu gaz. Ungeți tava cu unt și apoi tapetați cu hârtie de copt.
  2. Amestecați făina, zahărul și scorțișoara într-un bol.
  3.  Faceți o gaură în mijloc și adăugați laptele, ouăle, untul topit în prealabil și bananele pasate. 
  4. Amestecați compoziția până se omogenizează. 
  5. Turnați compoziția în tavă și lăsați-o în cuptor pentru 50 de minute.
  6.  Veți ști că prăjitura este gata când trece testul scobitorii.

Opțional: Puteți adăuga în compoziție nuci hidratate și/sau semințe, iar deasupra puteți presăra fulgi de migdale.

Sursă foto: Photo by Taylor Kiser on Unsplash