Astăzi am pregătit o delicioasă gustare: batoane cu fulgi de hrișcă, susan, stafide și o veritabilă comoară a stupului: căpăceală. Poftă bună!
Rafturile cu cereale din magazin sunt pline cu batoane de tot felul, îmbogățite cu zahăr, arome sau alte ingrediente de evitat. Totuși, cei mici sunt curioși și pofticioși. De aceea, le-am pregătit o delicioasă gustare: batoane cu fulgi de hrișcă, susan și căpăceală.
Căpăceala este ideală pentru a lega aceste batoane. Are o consistență mai lipicioasă și mai densă decât mierea. Mai mult, conține substanțe nutritive atât din miere, cât și din propolis și ceară. Propolisul este cel mai puternic aliment-medicament care acționează împotriva a 21 specii de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite şi 30 tipuri de virusuri, iar ceara de albine este bogată în enzime, vitamine și substanțe nutritive cu acțiune antibiotică.
Poftă bună!
Sursă foto: Diversificare.ro