Avocado cu hrișcă și fructe uscate 8 luni

Avocado cu hrișcă și fructe uscate

de Eugenia
Masă

Mic-dejun

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Gustare

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

10

Timp de gătire

15

Dificultate

rapide

Porţii

2 porții

Fructele deshidratate pot avea chiar o concentraţie mai mare de substanțe nutritive. De exemplu, caisele conţin după deshidratare, de 4-5 ori mai multe minerale şi oligo-elemente.

Avocado cu hrișcă și fructe uscate, pentru o dimineață plină de energie. O rețetă cu gust dulce-acrișor pentru o masă foarte nutritivă.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se pun 200 ml de apă la fiert. Când apa a clocotit se adăugă hrișca și se lasă să fiarbă 15 minute.
  2. Separat, într-un ibric se pun la fiert 150 ml apă. După ce a dat în clocot, se adaugă caisele și curmalele fără sâmburi. Se la lasă la fiert timp de 10 minute. 
  3. Apoi, se scurg de apă, se decojesc și se pasează împreună cu avocado. 
  4. Se adaugă hrișca și, eventual, se mai pasează sau se servește direct copilului.
  5.  Opțional puteți adăuga și puțin iaurt, mai ales dacă considerați compoziția prea consistentă sau prea dulce.

Sursă foto: http://flic.kr/p/7udd11