cușcuș cu parmezan și sos pesto 2 ani

Cușcuș cu parmezan și sos pesto (de la 2 ani)

de Anca
Masă

Prânz

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Paste

Timp de preparare

10

Timp de gătire

10

Dificultate

ușor

Ce puteți găti în mai puțin de 10 minute? Ceva bun și sănătos, un “felul doi” potrivit pentru prânz, dar și pentru cină.

Ce puteți găti în mai puțin de 10 minute? Ceva bun și sănătos, un “felul doi” potrivit pentru prânz, dar și pentru cină: Cușcuș cu parmezan și sos pesto.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Cușcușul se pregătește conform instrucțiunilor de pe cutia în care este ambalat. 
  2. Adăugați peste cușcuș, odată cu apa clocotită uleiul de măsline și untul și amestecați pentru omogenizare.
  3. După ce apa s-a încorporat în cușcuș și timpul de preparare s-a scurs, adăugați parmezanul și sosul pesto.
– un pahar mic de cușcuș
– un pahar și jumătate de apă clocotită
– 1 lingură ulei de măsline
– un cubuleț de unt
– un praf de sare
– 2 linguri de parmezan ras
– 1/2 lingură (sau după gust) de sos pesto, preparat acasă sau cumpărat

Mod de preparare:
Cușcușul se pregătește conform instrucțiunilor de pe cutia în care este ambalat. Adăugați peste cușcuș , odată cu apa clocotită uleiul de măsline și untul și amestecați pentru omogenizare.
După ce apa s-a încorporat în cușcuș și timpul de preparare s-a scurs, adăugați parmezanul și sosul pesto.

Comentarii