Cremă de mango 9 luni

Cremă de mango (de la 9 luni)

de Adelina
Masă

Gustare

Dietă

Fără gluten

Ocazie

Petrecere

Fel de mâncare

Desert

Ingredient principal

Fructe

Timp de preparare

15

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Simplitatea acestui preparat vă va cuceri imediat, mai ales în aceste zile toride de vară. Cremă de mango, gata la minut! Poftă bună!

Simplitatea acestui preparat vă va cuceri imediat, mai ales în aceste zile toride de vară. Cremă de mango, gata la minut!

Cremă de mango

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Mango se curăţă şi se taie în cuburi. Puteți afla câteva trucuri pentru curățarea și tăierea fructului de mango aici.
  2. Cubulețele se mixează în blender, după care se încorporează iaurtul şi scorțișoara. Mai mult decât o aromă plăcută, scorțișoara are multiple beneficii pentru organism, printre care și acela că este un important adjuvant pentru digestie. 
  3. Crema se lasă la frigider timp de 1 oră, după care o puteţi decora cu ce doriţi: fructe uscate, fulgi de cocos. Poate fi servită simplă sau alături de alte fructe. 
Mango se curăţă şi se taie în cuburi. Puteți afla câteva trucuri pentru curățarea și tăierea fructului de mango aici. Cubulețele se mixează în blender, după care se încorporează iaurtul şi scorțișoara. Mai mult decât o aromă plăcută, scorțișoara are multiple beneficii pentru organism, printre care și acela că este un important adjuvant pentru digestie.

Crema se lasă la frigider timp de 1 oră, după care o puteţi decora cu ce doriţi, fructe uscate, fulgi de cocos. Poate fi servita alături de alte fructe sau simplă.

 Foto: diversificare.ro

 

Comentarii