Piure de cartofi cu smântână, ou și lapte

Ingrediente:
– 1 cartof mediu
– o linguriță de oregano
– 1 lingură de smântână
– 1 ou
– 4-5 linguri de lapte
– un praf de sare

Mod de preparare:
Cartoful se fierbe în aburi sau în apă, aproximativ 15 minute sau până când e bine fiert. Apoi se pasează cu furculița și se adaugă oul bătut, smântâna, laptele, oregano și sarea. Compoziția rezultată se introduce la cuptor, într-un vas termorezistent, pentru 7-10 minute, suficient pentru ca oul să se coacă.

Sursă foto: http://flic.kr/p/9dTv9

Author: Anca

Sunt mama a doi băieței și învăț în fiecare zi să fiu o mamă mai bună și mai pricepută în ale bucătăriei pentru copii.

Share This Post On
  • Mariamirabela

    Am facut azi reteta, am adaugat patrunjel si ceapa verde, am ras deasupra putin parmezan… am mancat cu totii si puiul meu mofturos de 1,4 ani mai cerut o portie, ca niciodata! Verdict: delicios!!!