supă de post 1 an

Supă de post (de la 1 an)

Masă

Cină

Dietă

Vegane

Fel de mâncare

Supă

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Iată o supă foarte gustoasă şi care contribuie enorm la aportul zilnic de vitamine și minerale al familiei – supă de post.

Iată o supă foarte gustoasă şi care contribuie enorm la aportul zilnic de vitamine și minerale al familiei – supă de post.

Supă de post

2924742674_e2cfb70265_b

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
pentru supă:
– un sfert de conopidă
– 1 morcov
– 1 ardei
– o ceapă mai mică
– un cartof (cel alb fierbe mai uşor)
–  o jumătate de ţelină
– 1 păstârnac

pentru perişoare:
migdale rehidratate
linte galbenă fiartă
–  o cutie de tofu organic
– câte o linguriţă de boia de ardei (iute)  şi curry
– 3 linguri de psyllium

Mod de preparare:
Toate legumele spălate şi curăţate se fierb într-o oală timp de 20 de minute (din momentul în care clocoteşte apa). Se scot legumele din vas şi se sărează puţin. Toate legumele fierte împreună cu o parte din apa din vas se mixează în blender până când se obţine supa cu consistenţă cremoasă.

Apoi, tot cu ajutorul blenderului se mixează amestecul de migdale, linte, tofu, boia de ardei, curry şi psyllium (se găseşte în magazinele naturiste) 3-4 minute până când se obţine o pastă din care se formează în palmă perişoarele.

Se serveşte la fel ca orice supă cu perişoare.

Sursa foto:  https://flic.kr/p/5ss56Q

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Toate legumele spălate şi curăţate se fierb într-o oală timp de 20 de minute (din momentul în care clocoteşte apa). 
  2. Se scot legumele din vas şi se sărează puţin. Toate legumele fierte împreună cu o parte din apa din vas se mixează în blender până când se obţine supa cu consistenţă cremoasă.
  3. Apoi, tot cu ajutorul blenderului se mixează amestecul de migdale, linte, tofu, boia de ardei, curry şi psyllium (se găseşte în magazinele naturiste) 3-4 minute până când se obţine o pastă din care se formează în palmă perişoarele.
  4. Se serveşte la fel ca orice supă cu perişoare.

Comentarii