ciorbă de burtă vegană 1 an

Ciorbă de burtă vegană (de la 1 an)

de Sorin
Masă

Prânz

Dietă

Vegane

Fel de mâncare

Ciorbă

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

10

Dificultate

ușor

Porţii

6 porții

Aflându-mă la prietenii mei vegetarieni in vizită, nu am putut rezista tentației acestui preparat – ciorbă de burtă vegană – și am decis să ii fac câteva ajustări.

Aflându-mă la prietenii mei vegetarieni in vizită, nu am putut rezista tentației acestui preparat – ciorbă de burtă vegană – și am decis să ii fac câteva ajustări.

Ciorbă de burtă vegană

ciorba de ciuperci vegana

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 100g de caju crud / migdale
– 1 lingură sare de Himalaya
– 1 lămâie
– 4-5 căței de usturoi
– 500g de ciuperci pleurotus tăiate fâșii
– 2 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare:
Pregătim laptele de caju / migdale astfel: se iau 2 litri de apa, lingura de sare și migdalele sau caju-ul, și blenduim până devine precum laptele.

Călim ciupercile la foc mic, împreuna cu apa, uleiul și usturoiul zdrobit. Între timp, în blender se prepară laptele de caju / migdale.
Se adaugă peste ciupercile călite, laptele și se mai lasă la foc aproximativ 10 minute.

Eu am mai adăugat puțin pătrunjel pentru culoare si zeamă de lămâie.
O ciorba de burtă este gata! Poftă bună!

Foto: www.diversificare.ro

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pregătim laptele de caju / migdale astfel: se iau 2 litri de apa, lingura de sare și migdalele sau caju-ul, și blenduim până devine precum laptele.
  2. Călim ciupercile la foc mic, împreuna cu apa, uleiul și usturoiul zdrobit. 
  3. Între timp, în blender se prepară laptele de caju / migdale.
  4. Se adaugă peste ciupercile călite, laptele și se mai lasă la foc aproximativ 10 minute.
  5. Eu am mai adăugat puțin pătrunjel pentru culoare si zeamă de lămâie. Poftă bună!

Comentarii