Concurs cu cei mai hazlii și mâncăcioși copii

Un nou început de primăvară, al doilea an împlinit de Diversificare.ro și un nou concurs de Mărțișor!

Premiul concursului din acest an este o HUSĂ DE SERVIT MASA, oferită de MAMTASTIC.RO, un site creat de câteva mame harnicuțe foc, in frunte cu Adina, draga noastră colegă. Cu ocazia acestui concurs, MAMTASTIC.RO își lansează oficial site-ul și produsele.

 

Vi s-a întâmplat să ajungeți la ora mesei bebelușului vostru și să nu aveți la îndemână un scaun de masă? Servitul mesei a devenit o adevărată provocare, nu-i așa?
Husa de servit masa creată de Mamtastic.ro este soluția perfectă pentru a face față cu brio acestor situații.

Husa de servit masa pentru bebeluși este un fel de “scaun de masă” portabil, utilă pentru servirea mesei bebelușului în călătorii, la restaurant sau în vizită. Se poate folosi din momentul în care bebelușul stă în șezut, în jurul vârstei de 6-7 luni, chiar de la începutul diversificării și până când acesta stă singur pe scaun.

Este ușor de utilizat, ocupă foarte puțin spațiu în bagaj, oferind totodată siguranță și confort. Se potrivește pe majoritatea tipurilor de scaune, întrucât se poate ajusta pe înălțime și în funcție de tipul spătarului.

Iar aspectul este punctul ei forte. O puteți găsi într-o multitudine de materiale colorate, vesele, cu imprimeuri foarte drăguțe.

Așadar, cine vrea o husă de servit masa, numai bună pentru concediul de vară (nu mai este chiar așa de mult până atunci)? 🙂

 

Tema concursului:
Să ne trimiteți cea mai haioasă fotografie pe care i-ați făcut-o copilului vostru în timp ce lua masa.

Premiul concursului:
Husa de servit masa Dots & Cupcakes în care acum se distrează ursulețul Mormăici.

Regulamentul concursului:
Fiecare persoană poate participa cu o singură fotografie, care aparține celui/celei care ne-o va trimite.
Fotografia aleasă va reprezenta cea mai haioasă ipostază în care copilul ia masa.
Fotografia trebuie să aibă o dimensiune de maxim 2 MB.

Cum participi la concurs?
Mai jos în pagină, participanții completează formularul existent cu datele de identificare și încarcă fotografia cu care vrea să participe la concurs.

Fotografia va fi validată de membrii echipei Diversificare.ro, putând fi ulterior vizualizată pe această pagină.

Perioada concursului: 1 – 15 martie 2013.
Concursul începe pe 1 martie 2013, ora 10:30 AM și se încheie pe 15 martie 2013, ora 10:30 AM. Fotografiile urcate pe site după ora 10:30 AM din data de 15.03.2013 nu vor participa la concurs.

Cum alegem câștigătorul?
Câștigătorul va fi desemnat de către echipa Diversificare.ro urmărind criteriile: cel mai haios, mozolit și drăgălaș copil diversificat și fotografiat.

Desemnarea câștigătorului
Desemnarea câștigătorului se va face în data de 18 martie 2013, pe baza deciziei echipei Diversificare.ro.

NB: Participanții trebuie să dețină toate drepturile asupra fotografiilor. Responsabilitatea privind eventualele încălcări ale dreptului de autor revine exclusiv participantului.

Concursul s-a încheiat, vă mulțumim pentru participare!

Pozele inscrise până acum în concurs: