avocado umplut cu pește 1 an

Avocado umplut cu pește (de la 1 an)

Masă

Gustare

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

15

Timp de gătire

15

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

Astăzi m-am gândit să încerc ceva diferit cu avocado. Am preparat un avocado umplut cu pește, această rețetă este rapidă și incredibil de simplă.

Astăzi m-am gândit să încerc ceva diferit cu avocado. Am preparat un avocado umplut cu pește, această rețetă este rapidă și incredibil de simplă.

Avocado umplut cu pește

2421130088_1a003d20f2_z

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente (pentru 4 porții):
– 2 fructe de avocado mari
– 1/2 ceapă roșie
– 200 g pește
– 1 lingură maioneză din caju
– puțină sare
piper
– suc de lime sau lămâie
pătrunjel, frunze de salată verde (pentru decor)

Mod de preparare:
Pentru rețeta de avocado umplut cu pește puteți folosi fie pește preparat la cuptor, fie pește fiert cu mirodenii, după preferință.
Pentru început, se curăță ceapa și se toacă mărunt. Peștele se mărunțește cu o furculiță și se adaugă maioneza, sarea și piperul. Se amestecă toate.
Avocado se curăță de sâmbure și de coajă și se taie în două, pe lung.
Jumătățile de avocado se ung cu zeamă de lime sau de lămâie pentru a-și păstra culoarea. Se așează câte o jumătate de avocado pe farfurii peste o frunză de salată. Apoi, se umplu bucățile de avocado cu amestecul preparat din pește.  Se decorează cu frunze de pătrunjel.

Sursa foto: https://flic.kr/p/4FWVCd

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pentru rețeta de avocado umplut cu pește puteți folosi fie pește preparat la cuptor, fie pește fiert cu mirodenii, după preferință.
  2. Pentru început, se curăță ceapa și se toacă mărunt.
  3. Peștele se mărunțește cu o furculiță și se adaugă maioneza, sarea și piperul.  Se amestecă toate.  
  4. Avocado se curăță de sâmbure și de coajă și se taie în două, pe lung.
  5. Jumătățile de avocado se ung cu zeamă de lime sau de lămâie pentru a-și păstra culoarea. 
  6. Se așează câte o jumătate de avocado pe farfurii peste o frunză de salată. 
  7. Apoi, se umplu bucățile de avocado cu amestecul preparat din pește. 
  8. Se decorează cu frunze de pătrunjel.

Comentarii