Salată de crudități raw vegană 1 an

Salată de crudități raw vegană (după 1 an)

Masă

Gustare

Ocazie

Petrecere

Fel de mâncare

Salată

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

30

Dificultate

ușor

Porţii

3 porții

Această salată de crudități raw vegană este o alternativă sănătoasă și gustoasă pentru salatele cu maioneză. Se poate folosi cu succes și la mesele festive.

Această salată de crudități raw vegană este o alternativă sănătoasă și gustoasă pentru salatele cu maioneză. Se poate folosi cu succes și la mesele festive. Dacă doriți, puteți scoate usturoiul din compoziția maionezei.

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Morcovul și țelina se spală, se curăță și se dau pe o răzătoare mică, pentru a obține fulgi fini.
  2. Se iau legumele rase în palmă și se scurg de zeamă. Sucul rezultat poate fi băut, este foarte gustos!
  3. Se pregătește maioneza de caju, conform rețetei de aici. Aveți grijă să puneți nucile la înmuiat cu 4 ore înainte!
  4. Se amestecă maioneza cu legumele și se condimentează după gust.
  5. Ca verdeață, puteți folosi pătrunjel sau busuioc proaspăt. Se toacă mărunt și se adaugă peste salată.
  6. Caju se pot introduce în alimentația copiilor fără istoric de alergii începând cu vârsta de 1 an. Copiilor cu istoric de alergii, dermatite sau intoleranțe li se vor oferi nuci și alune abia începând cu vârsta de 2 ani.   Poftă bună!
Caju se pot introduce în alimentația copiilor fără istoric de alergii începând cu vârsta de 1 an. Copiilor cu istoric de alergii, dermatite sau intoleranțe li se vor oferi nuci și alune abia începând cu vârsta de 2 ani.

Poftă bună!

Foto: diversificare.ro

Comentarii