omletă umplută cu salată de crudităţi 1 an

Omletă umplută cu salată de crudităţi (de la 1 an)

Masă

Gustare

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

20

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Omletă umplută cu salată de crudităţi – un mic dejun rapid, plin de culoare şi de legume proaspete! Juriul de acasă va acordă cu siguranţă nota maximă bucătarului!

Omletă umplută cu salată de crudităţi – un mic dejun plin de culoare şi de legume proaspete! Juriul de acasă va acordă cu siguranţă nota maximă bucătarului!

Copiii vor adora aranjamentul care îi duce cu gândul la desertul mult iubit, și se vor bucura de un mic dejun colorat bogat în vitamine şi proteine.

Omletă umplută cu salată de crudităţi (de la 1 an)

Omletă umplută

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 1 ou
– 1 lingură rasă telemea
– 1 lingură lapte dulce sau acru
– 1 praf de piper (opțional)
– 1 lingură de sfeclă roşie rasă
– 1 lingură de varză tocată mărunt
– 1 lingură morcov ras
ulei de măsline
– zeamă de lămâie
sare (de mare, de Himalaya sau obişnuită)

Mod de preparare:
Se pregăteşte umplutura amestecând: sfecla, varza şi morcovul. Se asezonează cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi un strop de sare de Himalaya. Se bate oul bine şi se adăugă laptele, brânză şi piperul (opţional).
Puteți prepara omleta în două feluri: fie într-un vas termorezistent uns cu puțin ulei de măsline, la cuptor, fie o puteți coace într-o tigaie non-aderentă, că o clătită, pe ambele părţi. Se aşează pe farfurie, iar salata se întinde pe “clătită”, după care se rulează sau se împachetează în formă de triunghi.

Sursa foto: https://flic.kr/p/5wh9hA

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Se pregăteşte umplutura amestecând: sfecla, varza şi morcovul. 
  2. Se asezonează cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi un strop de sare de Himalaya. 
  3. Se bate oul bine şi se adăugă laptele, brânză şi piperul (opţional).
  4. Puteți prepara omleta în două feluri: fie într-un vas termorezistent uns cu puțin ulei de măsline, la cuptor, fie o puteți coace într-o tigaie non-aderentă, ca o clătită, pe ambele părţi. 
  5. Se aşează pe farfurie, iar salata se întinde pe “clătită”, după care se rulează sau se împachetează în formă de triunghi. 

Comentarii