E luni din nou, să ne jucăm!

Dragi cititori, începem o nouă săptămână prin a o felicita pe Anca, câștigătoarea concursului nostru de săptămâna trecută. Pentru că ne-ai împărtășit din experiența ta frumoasă de mămica jucăușă îți trimitem ca premiu cartea lui Larry Cohen – Rețete de joc. Sperăm să o savurezi cu plăcere și curiozitate maximă pentru idei de giumbușlucuri și joacă constructivă! Premiul este oferit de prietenii de la Parentime, cărora le mulțumim încă odată.
Trimite-mi te rog un email la adresa anca[at]diversificare.ro, cu datele tale de contact (adresă și număr de telefon), pentru a-ți expedia premiul binemeritat.

Pentru a da și altor cititori posibilitatea să vorbească despre joaca copiilor lor, deschidem un nou subiect pe tema conflictului rezolvat prin joacă. Cu toții petrecem mai mult sau mai puțin timp în locurile de joacă – în parcuri, în spațiile de joacă special amenajate pentru copii, în fața blocului sau în curtea bunicilor. Abia așteptăm să ne povestiți (până la sfârșitul acestei săptămâni) cum v-ați susținut copiii să își rezolve un conflict apărut la un asemenea loc de joacă. Ce a născut conflictul, cum a fost el rezolvat, cum a ajuns toată lumea să fie mulțumită și cu firele de păr din podoaba capilară rămase la locul lor.

Premiul pentru cea mai frumoasă relatare va fi oferit de Parentime și constă în cartea lui Thomas Gordon, “Manualul părinților eficace”.
Pe această cale vă anunț cu bucurie că Parentime oferă cititorilor Diversificare.ro un discount de 10% pentru participarea la cursul Trainingul părinților eficace. Discountul se oferă pe baza codului pe care îl obțineți de pe pagina noastră de start.
Ca un participant entuziast ce sunt la cursul despre care vă scriu aici, vă confirm că experiența este una grozavă iar beneficiile obținute în urma cursului, în relația cu copilul, merită din plin efortul de a absorbi informațiile pe care le transmite cursul.

Vă încurajez din nou să participați la concursul nostru, al cărui mare premiu, oferit în preajma Crăciunului, este participarea la “Trainingul părinților eficace”.

Vă urăm baftă și la cât mai multe povestiri care să inspire mulți părinți și copii la joacă!

Concursul se încheie duminică la 12 iar câștigătorul se va bucura luni, exact peste o săptămână, când îl vom anunța pe site, odată cu prezentarea unei noi teme de concurs.

Sursă foto http://flic.kr/p/9C3sma