Pe locuri, fiţi gata, start!

Dragi cititoare şi cititori, vă invit pentru ultima oară în 2012 să participaţi la concursul organizat de Diversificare.ro în colaborare cu Parentime. Pentru că dintre temele de concurs pe care vi le-am mai propus preferata a fost “jocuri pentru antrenamentul la oliţă”, săptămâna asta vom relua această temă. Aşadar vă aşteptăm cu idei noi, numai bune de pus în practică de către mame cu copii mici şi mari.

Temăjocuri pentru a ne obișnui copilul cu oliţa/toaleta
Premiul: Trainingul părinţilor eficace, autor Thomas Gordon
Mod de participare: adăugare de comentarii la finalul articolului
Când se încheie concursuldumincă, la ora 12

Premiul săptămânal este oferit de prietenii de la Parentime, cărora le mulțumim încă odată. Marele premiu va fi oferit în data de 24 decembrie și va consta în participarea gratuită la Trainingul părinților eficace. Trainingul se desfășoară doar în București și în cazul în care câștigătorul nu poate participa la curs, nu i se va oferi contravaloarea în bani a cursului. Premiul va fi oferit prin tragere la sorţi.

Vă reamintesc că Parentime oferă tuturor cititorilor Diversificare.ro discount de 10% pentru Trainingul părinților eficace.

Acestea fiind spuse, aștept cu nerăbdare să ne povestiți din aventurile voastre jucăușe care sper să inspire cât mai mulți părinți și copii la joacă.

Sursă foto: http://flic.kr/p/btzDXk