Jocuri pentru antrenamentul la oliță

Bună dimineața mămici și tătici și bine ne-ați regăsit! Începem o nouă săptămână cu chicoteli și chef de joacă și vă invităm sa vă jucați alături de noi.

Temă: jocuri pentru antrenamentul la oliță
Premiul Rețete de joc, autor Larry Cohen
Mod de participare: adăugare de comentarii la finalul articolului
Când se încheie concursul: dumincă, la ora 12

Împreună cu prietenii de la Parentime vă invităm să ne împărtășiți idei puse în practică cu succes pentru antrenamentul la oliță. Cum v-ați jucat sau cum vă jucați cu copilul (sau nepotul/nepoata, de ce nu?) astfel încât să deprindă obiceiul de a folosi olița / toaleta?

Din experință proprie vă spun că pentru primul meu copil olița a fost folosită pe post de mașină cu care se plimba prin toată casa, așezat pe ea invers, așa încât s-o poată conduce mai eficient. A urmat reductorul pentru toaletă pe care la fel se așeza, invers. Și ca să nu piardă vremea se conversa cu Mickey (care era desenat pe reductor), câtă vreme stătea la toaletă. Succesul și hotărârea de a folosi toaleta au venit cu exemplul viu dat de tată 🙂
Participarea la concurs se face prin adăugarea unui comentariu la acest articol.

Concursul începe chiar acum și se încheie duminică, la ora 12. Premiul pentru cea mai frumoasă povestire este cartea Rețete de joc a cărei autor este Larry Cohen oferit de prietenii de la Parentime, cărora le mulțumim încă odată. Marele premiu va fi oferit în preajma Crăciunului și va consta în participarea gratuită la Trainingul părinților eficace. Trainingul se desfășoară doar în București și în cazul în care câștigătorul nu poate participa la curs, nu i se va oferi contravaloarea în bani a cursului.

Vă reamintesc că Parentime oferă tuturor cititorilor Diversificare.ro discount de 10% pentru Trainingul părinților eficace.

Acestea fiind spuse, aștept cu nerăbdare să ne povestiți din aventurile voastre jucăușe care sper să inspire cât mai mulți părinți și copii la joacă.

Totodată vrem s-o felicităm pe AdinaT pentru participarea la concursul de săptămâna trecută și pentru că ne-a împărtășit din experiența ei de mămică jucăușă. Adina, te rog să îmi trimiți un email la adresa anca[at]diversificare.ro cu datele tale de contact (adresă și număr de telefon) pentru a-ți trimite premiul câștigat.

Sursă foto: http://flic.kr/p/7UdxCp