Să ne jucăm de-a doctorul!

Bună dimineața mămici și tătici! Cum v-am obișnuit deja, începem săptămâna cu gândul la joacă și vă propunem ca într-o joacă s-o tot ținem 7 zile din 7.
Pentru astăzi ne-am gândit să vă punem la treabă și să vă rugăm să ne povestiți cum v-ați ajutat copilul să depășească teama de doctor, prin joacă. Sau cum ați făcut ca vizita la doctor să fie mai degrabă plăcută decât plină de anxietate.

Concursul începe chiar acum și se încheie duminică, la ora 12. Premiul pentru cea mai frumoasă povestire este Manualul părinților eficace, al lui Thomas Gordon, oferit de prietenii de la Parentime, cărora le mulțumim încă odată. Marele premiu va fi oferit în preajma Crăciunului și va consta în participarea gratuită la Trainingul părinților eficace. Trainingul se desfășoară numai în București și dacă câștigătorul premiului nu poate participa la curs, nu i se va oferi contravaloarea în bani a trainingului.

Vă reamintesc că Parentime oferă tuturor cititorilor Diversificare.ro discount de 10% pentru Trainingul părinților eficace.

Acestea fiind spuse, aștept cu nerăbdare să ne povestiți din aventurile voastre jucăușe care sper să inspire cât mai mulți părinți și copii la joacă.

Totodată vrem s-o felicităm pe IrisT pentru participarea la concursul de săptămâna trecută și pentru că ne-a împărtășit din experiența ei de mămică jucăușă. Iris, te rog să îmi trimiți un email la adresa anca[at]diversificare.ro cu datele tale de contact (adresă și număr de telefon) pentru a-ți trimite premiul câștigat.

Sursă foto: http://flic.kr/p/56t4UZ