Pâine cu psyllium ideală pentru un aport optim de vitamine, minerale și enzime.
Pâine cu psyllium, pentru imunitate și un aport optim de minerale și vitaminele A, C şi K, enzime, caroten și multe alte substanțe hrănitoare.
Sugestie: Pentru a obține maia folosiți o cantitate mai mică de maia păstrată de la o altă pâine. O puteți înmulți cu cel puțin 8 ore înainte. Cum? Simplu. Se amestecă cu cantități egale de apă și făină albă de grâu și se lasă la dospit într-un vas acoperit cu prosop umed. Dacă ați avut maia păstrată la frigider, așteptați cel puțin o oră înainte de a o înmulți. În acest timp va ajunge la temperatura camerei.
Atenționări: În cazul copiilor sub 3 ani, tărâțele pot fi înlocuite cu făină. Păstrați cantitatea din rețetă. Tărâțele sunt mai degrabă recomandate adolescenților și adulților pentru detoxifiere și curățarea colonului. Mulți medici nutriționiști nu recomandă copiilor mici să consume în mod regulat tărâțe, deoarece pot pierde substanțe nutritive în timpul digestiei.
Sursă foto: Diversificare.ro