Supă cremă de ceapă pentru un prânz gata în 30 de minute!
Consumul regulat de ceapă previne și tratează multe afecțiuni. Această delicioasă supă cremă de ceapă va fi apreciată, cu mic, cu mare, de întreaga familie.
Într-o tigaie, se topește untul la foc mic, după care se adaugă ceapa tocată pentru a fi sotată.
Adăugăm puțină apă, deoarece nu vrem ca ceapa să se ardă, dar nici sa terminăm procesul de sotare prea repede. Sotăm ceapa aproximativ 15-20 de minute pentru a da un gust deosebit supei.
Se adaugă apa, sarea, piperul și se lasă pe foc până dă în clocot, după care se lasă la răcit.
După ce se răcește, se pune în blender alături de lapte și se mixează.
Condimentele se amestecă bine și se adaugă în supă alături de smântână.
Supa se mai pune la fiert aproximativ 3-5 minute, până începe să fiarbă.