O supă cremă de conopidă, la fel de bună în oricare dintre cele 2 variante, vegetariană sau cu piept de pui. Cu puține ingrediente, foarte accesibile: conopidă și câteva extra legume.
O supă cremă de conopidă delicioasă și aromată. În general supele-cremă se îngroașă cu făină. Dar, pentru copii, am obținut consistența dorită prin fierberea unui cartof împreună cu legumele.
Vom obține crema prin pasarea legumelor la final și folosind, opțional, liezonul care leagă toată compoziția. Chiar dacă liezonul nu se folosește, supa tot are o consistența cremoasă, ușor de consumat de micuți.
Am ales două variante, una vegetală și una cu piept de pui. Ambele rețete sunt foarte ușoare, necesită puțin timp de pregătire al ingredientelor (10 minute) iar timpul de preparare al supei-cremă este relativ scurt (20-30 minute).
Această supă cremă de conopidă este minunată! Dacă ai încercat-o, așteptăm impresiile celor mici?
Sursă foto: diversificare.ro