Roșii umplute cu legume și cușcuș 1 an

Roșii umplute cu legume și cușcuș (după 1 an)

de Adelina
Masă

Cină

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Cereale

Timp de preparare

20

Timp de gătire

30

Dificultate

ușor

Porţii

5 porții

Această rețetă de roșii umplute cu legume și cușcuș este foarte simplă, dar incredibil de gustoasă. În pus, ne bucurăm împreună de muuuulte vitamine!

Să ne bucurăm din plin de minunatele roșii de vară în această rețetă de roșii umplute cu legume și cușcuș. Este foarte simplă, dar incredibil de gustoasă.

Roșii umplute cu legume și cușcuș

Roșii umplute cu cușcuș

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Pentru început, faceți un capac roșiei, apoi scoateți miezul și sucul într-un bol. Executați acest pas până când terminați toate roșiile.
  2. Faceți un fond de legume și adăugați cât este încă fierbinte două căni din el într-un alt bol peste cușcuș.
  3. Condimentați cu piper, coriandru și curry. 
  4. Într-o tigaie puneți uleiul, alături de cele 2 cepe tocate mărunt împreună cu morcovul răzuit și puțină apă, pe care le sotați.
  5. Aranjați roșiile într-o tavă și începeti sa le umpleți cu legumele amestecate cu cușcuș, iar deasupra puneti căpăcelul.
  6. În tavă, adăugați sucul roșiilor și 1 cană de fond de legume cu puțină sare și câteva frunze de busuioc.
  7. Roșiile le-am servit alături de o salată făcută din: ardei capia, varză albă, ceapă roșie, busuioc și morcov, asezonate cu ulei de măsline, sare și zeamă de lămâie.
Pentru început faceți un capac roșiei, apoi scoateți miezul și sucul într-un bol. Executați acest pas până când terminați toate roșiile.

Faceți un fond de legume și adăugați cât este încă fierbinte două căni din el într-un alt bol peste cușcuș.

Condimentați cu piper, coriandru și curry. Într-o tigaie puneți uleiul, alături de cele 2 cepe tocate mărunt împreună cu morcovul răzuit și puțină apă, pe care le sotați.

Aranjați roșiile într-o tavă și începeti sa le umpleți cu legumele amestecate cu cușcuș, iar deasupra puneti capacelul. În tavă adăugați sucul roșiilor și 1 cană fond de legume cu puțină sare și câteva frunze de busuioc.

Roșiile le-am servit alături de o salată făcută din: ardei capia, varză albă, ceapă roșie, busuioc și morcov, asezonate cu ulei de măsline, sare și zeamă de lămâie.

salata

 

Poftă bună!

Foto: diversificare.ro

Comentarii