piure de dovleac cu iaurt și brânză de casă 7 luni

Piure de dovleac cu iaurt și brânză de casă (după 7 luni)

de Eugenia
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

10

Timp de gătire

20

Dificultate

ușor

Porţii

4 porții

O rețetă simplă și extrem de gustoasă pentru micuțul tău – piure de dovleac cu iaurt și brânză de casă.

O rețetă simplă și extrem de gustoasă pentru micuțul tău – piure de dovleac cu iaurt și brânză de casă. Este un preparat gustos și sănătos. Poftă bună!

Piure de dovleac cu iaurt și brânză de casă

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 50g dovleac
– 2 linguri de iaurt
– 1 lingură de brânză de casă
– scorțișoară

Mod de preparare:
Dovleacul se coace la cuptor într-un vas Jena până când trece furculița prin el. Apoi se pasează și peste el se adaugă iaurtul și brânza de casă. Pentru un plus de aromă puteți adăuga și puțină scorțișoară.

Sursă foto: http://flic.kr/p/3Cc4U3

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Dovleacul se coace la cuptor într-un vas Jena până când trece furculița prin el.
  2.  Apoi se pasează și peste el se adaugă iaurtul și brânza de casă. 
  3. Pentru un plus de aromă puteți adăuga și puțină scorțișoară.

Comentarii