ardei copt cu brânză şi iaurt 8 luni

Ardei copt cu brânză şi iaurt (de la 8 luni)

de Carmen
Masă

Cină

Dietă

Fără gluten

Fel de mâncare

Fel principal

Ingredient principal

Legume

Timp de preparare

30

Timp de gătire

25

Dificultate

ușor

Porţii

2 porții

Ardeiul roșu copt are un gust dulceag fiind ușor acceptat de către bebeluși – ardei copt cu brânză şi iaurt.

Ardeiul copt este ușor dulce ceea ce îl face ușor de acceptat de către bebeluși – ardei copt cu brânză şi iaurt.Poftă bună!

Ardei copt cu brânză şi iaurt

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediente:
– 2 ardei roșii medii
– 1 lingură brânză de casă
– 2 linguri de iaurt
– 1  fir de mărar

Mod de preparare:
Ardeii roșii întregi se coc pe grătar la foc mediu, după care se țin pentru câteva minute într-un vas acoperit pentru a se înmuia şi a se curăţa mai uşor. Se curăţă pieliţa şi se îndepărtează seminţele, după care se pasează în blender împreună cu brânza, iaurtul şi mărarul până se obţine textura potrivită pentru bebeluş.

Pentru copiii mai mari, ardeiul copt poate fi umplut cu crema de brânză, iaurt și mărar. Pot fi adăugate și alte mirodenii după preferințele bebelușului.

Sursă foto: http://flic.kr/p/8vyS56

Ingrediente

Paşii necesari preparării

  1. Ardeii roșii întregi se coc pe grătar la foc mediu, după care se țin pentru câteva minute într-un vas acoperit pentru a se înmuia şi a se curăţa mai uşor. 
  2. Se curăţă pieliţa şi se îndepărtează seminţele, după care se pasează în blender împreună cu brânza, iaurtul şi mărarul până se obţine textura potrivită pentru bebeluş.
  3. Pentru copiii mai mari, ardeiul copt poate fi umplut cu crema de brânză, iaurt și mărar. Pot fi adăugate și alte mirodenii după preferințele bebelușului.

Comentarii